Stort udvalg af håndlavede smykker


Drømmer du om flotte designsmykker?

Er du på udkig efter et nyt smykke? Så er T & J Design det helt rigtige sted. Vi har et stort udvalg af smykker til hende og ham – herunder mulighed for indgraverede smykker, enkle smykker, gamle smykker, vintage smykker og meget andet. Vi holder til omkring Næstved og Haslev.

Vi producerer og designer selv alle vores smykker. Vores danske smykkedesignere er dygtige og har mange års erfaring i branchen. Vi kommer gerne med ideer og forslag til spændende og anderledes smykkedesigns.

Vi designer de smykker, du drømmer om

Vi kan hjælpe dig, uanset om du allerede selv har en klar forestilling om, hvordan dit smykke skal se ud eller hvis du mangler inspiration. Når du kommer forbi vores smykkebutik for at få specialdesignet et smykke, bliver du taget imod af personale, der lytter til dine tanker og forslag.

Derefter kan vi udarbejde et forslag til lige præcis det smykke, du går og drømmer om. Du er også velkommen til selv at komme ind med en skitse.

Vi tilbyder naturligvis også professionel reparation af smykker, hvis uheldet er ude.

Find de helt perfekte unika smykker hos os

Brænder du inde med spørgsmål som ”hvordan laver man smykker?” eller ”hvordan renser man smykker?” – så er du altid kommet til at kontakte os. Vi står altid klar til at besvare dine spørgsmål og give et godt tilbud.

Vi ser frem til at høre fra dig – og hjælpe dig med at designe og producere de smykker, du drømmer om!

T & J Design I/S

Kalbyrisvej 123,
4700 Næstved

Tlf: (+45) 55 737 075
tj.design@mail.dk
CVR NR: 15069937

Åbningstider

Mandag: 9.00-16.00
Tirsdag:  9.00-16.00
Onsdag: 9.00-16.00
Torsdag: 9.00-17.30
Fredag:  9.00-16.00
Lørdag: åben efter aftale
Søndag: lukket