function wp_mail() {} Reparation af smykker | Kvalitet, detaljer & fokus på dine ønsker | Haslev - Næstved
Steroids For Sale Usa Best Place To Buy Steroids Buy Anabolic Steroids Online Steroid For Sale Buying Steroids Online
1Værksted kan reparere og lave ethvert slags smykkeKom forbi vores værksted, så laver vi dit smykke efter dine ønsker
2Guldsmed i Næstved med sans for kvalitetGuldsmed Næstved med kunden i fokus
3Guldsmed i Næstved med sans for kvalitetGuldsmed Næstved med kunden i fokus

Reparation af smykker på vores eget værksted

Har du brug for reparation af dine smykker? Smykker har værdi i mere end én forstand. For mange er der ikke kun økonomisk værdi i et smykke, men også høj affektionsværdi.

På vores værksted i Næstved udfører vi alle former for reparationer på guld- og sølvsmykker. Guldsmeden sørger altså for, at dine værdifulde smykker kan bruges i mange år endnu. Selv hvis de har fået en skade. Vi tilbyder reparation af smykker for alle, der har brug for vores hjælp, men typisk kommer vores kunder fra vores lokalområde, Haslev og omegn.

Hvad koster reparation af smykker?

Pris på alpha pharma reparation af smykker aftales altid forud, og du er velkommen til at følge med i hele processen, som vores guldsmed går igennem. Du er altså med til at overse, at dit smykke bliver så godt som nyt.

Spørg gerne din guldsmed om, hvorledes du bedst passer på dine smykker, så den nye reparation holder. Vi giver os tid til at vejlede dig.

Har du brug for reparation?

Juvellerarbejde – indsættelse af sten

Har du et smykke, der trænger til lidt ekstra?

Vi sætter alle former for sten i guld- og sølvsmykker.

Værkstedet har mange spændende sten på lager, og vi kan derfor udarbejde spændende og unikke smykker. Vi designer selv smykket efter dine ønsker.

Vores guldsmed tegner og fortæller og sørger for, at der er enighed om, hvordan smykket skal se ud, samt hvad det skal koste.

Det vigtigste for os er nemlig, at du går herfra med et smykke, som du er mere end glad for. Og ikke mindst et smykke der opfylder lige præcis de drømme, du går rundt med.

Kontakt os

Designarbejde ved fremstilling af nye smykker

Vores guldsmede er dygtige designere med en masse ideer.

Måske du har en klar ide om, hvordan smykket skal se ud? Eller måske du har brug for lidt inspiration? I begge tilfælde kan guldsmedene sammen med dig udarbejde forslag til det smykke, du ønsker dig.

Hvis du har lyst, kan du selv lave en skitse, der kan være grundlag for designprocessen.

Hos os er det kun fantasien, der sætter grænser. Vi vil gøre vores ypperste for at gøre dine smykkeønsker til virkelighed. Du er altid velkommen til at aflægge et besøg på værkstedet for at følge processen. Vi tager dig gerne med på rejsen og giver dig et indblik i, hvordan dit smykke bliver til.

Skal vi designe dit smykke?

Byt til nyt ved guldsmeden

Det kan have stor værdi, at ens guld eller sølv gives videre til personer, man holder af. Dog er designet ikke altid helt moderne. I dette tilfælde kan du bruge det gamle smykke til at skabe et nyt, hvis du ønsker det.

Vi modtager gerne dine gamle smykker, som kan ændres eller helt smeltes om til nye smykker. På denne måde kan dit gamle guld indgå i det nye smykke.

Guldsmedene udarbejder gerne forslag til det nye smykke. Hvis du selv har en ide om, hvordan dit smykke skal se ud, så er du også velkommen til at medbringe en skitse. Alternativt kan vi afsætte tid til at sætte os ned og tage en snak om smykket og dets udformning.

Vi gør en dyd ud af at give os tid til dig som kunde, uanset om du ønsker reparation af smykker eller et helt nyt design.

Har du nogen spørgsmål?