Reparation af smykker på vores eget værksted


Har du brug for reparation af dine smykker? Smykker har værdi i mere end én forstand. For mange er der ikke kun økonomisk værdi i et smykke, men også høj affektionsværdi.

På vores værksted i Næstved udfører vi alle former for reparationer på guld- og sølvsmykker. Vores guldsmed sørger altså for, at dine værdifulde smykker kan bruges i mange år endnu. Selv hvis de har fået en skade. Vi tilbyder reparation af smykker for alle, der har brug for vores hjælp, men typisk kommer vores kunder fra vores lokalområde, Haslev og omegn.

Hvad koster reparation af smykker?

Pris på reparation af smykker aftales altid forud, og du er velkommen til at følge med i hele processen, som vores guldsmed går igennem. Du er altså med til at overse, at dit smykke bliver så godt som nyt.

Spørg gerne din guldsmed om, hvorledes du bedst passer på dine smykker, så den nye reparation holder. Vi giver os tid til at vejlede dig.

Juvellerarbejde – indsættelse af sten


Har du et smykke, der trænger til lidt ekstra?

Vi sætter alle former for sten i guld- og sølvsmykker.

Værkstedet har mange spændende sten på lager, og vi kan derfor udarbejde spændende og unikke smykker. Vores danske smykkedesignere designer selv smykket efter dine ønsker.

Vores guldsmed tegner og fortæller og sørger for, at der er enighed om, hvordan smykket skal se ud, samt hvad det skal koste.

Det vigtigste for os er nemlig, at du går herfra med et smykke, som du er mere end glad for. Og ikke mindst et smykke der opfylder lige præcis de drømme, du går rundt med.

Designarbejde ved fremstilling af nye smykker


Vores guldsmede er dygtige smykkedesignere med en masse ideer.

Måske du har en klar ide om, hvordan smykket skal se ud? Eller måske du har brug for lidt inspiration? I begge tilfælde kan guldsmedene sammen med dig udarbejde forslag til det smykke, du ønsker dig.

Hvis du har lyst, kan du selv lave en skitse, der kan være grundlag for designprocessen.

Hos os er det kun fantasien, der sætter grænser. Vi vil gøre vores ypperste for at gøre dine smykkeønsker til virkelighed. Du er altid velkommen til at aflægge et besøg på værkstedet og vores smykkebutik for at følge processen. Vi tager dig gerne med på rejsen og giver dig et indblik i, hvordan dit smykke bliver til.

Byt til nyt ved guldsmeden


Det kan have stor værdi, at ens guld eller sølv gives videre til personer, man holder af. Dog er designet ikke altid helt moderne. I dette tilfælde kan du bruge det gamle smykke til at skabe et nyt, hvis du ønsker det.

Vi modtager gerne dine gamle smykker, som kan ændres eller helt smeltes om til nye smykker. På denne måde kan dit gamle guld indgå i det nye smykke.

Guldsmedene udarbejder gerne forslag til det nye smykke. Hvis du selv har en ide om, hvordan dit smykke skal se ud, så er du også velkommen til at medbringe en skitse. Alternativt kan vi afsætte tid til at sætte os ned og tage en snak om smykket og dets udformning.

Vi gør en dyd ud af at give os tid til dig som kunde, uanset om du ønsker reparation af smykker eller et helt nyt design.

T & J Design I/S

Kalbyrisvej 123,
4700 Næstved

Tlf: (+45) 55 737 075
tj.design@mail.dk
CVR NR: 15069937

Åbningstider

Mandag: 9.00-16.00
Tirsdag:  9.00-16.00
Onsdag: 9.00-16.00
Torsdag: 9.00-17.30
Fredag:  9.00-16.00
Lørdag: åben efter aftale
Søndag: lukket