Guldsmed i Næstved med værksted

Reparationer udført af guldsmed

Smykker har værdi i mere end en forstand. For mange er der ikke kun økonomisk værdi i et smykke, men også høj affektionsværdi.

Værkstedet udfører alle former for reparationer på guld og sølvsmykker. Guldsmeden sørger altså for, at dine værdifulde smykker kan bruges i mange år endnu, selv hvis de har fået en skade.

Pris på reparationerne aftales altid forud, og du er velkommen til at følge med i hele processen, som vores guldsmed går igennem. Du er altså med til at overse, at dit smykke bliver så godt som nyt.

Spørg gerne din guldsmed om, hvorledes du bedst passer på dine smykker, så den nye reparation holder. Vi giver os tid til at vejlede dig.

Guldsmed i Næstved reparere guld og sølv

Juvellerarbejde

Har du et smykke, der trænger til lidt ekstra? Vi sætter alle former for sten i guld- og sølvsmykker.

Værkstedet har mange spændende sten på lager og kan derfor udarbejde spændende og unikke smykker. Vi designer selv smykket efter dine ønsker.

Vores guldsmed tegner og fortæller og sørger for, at der er enighed om, hvordan smykket skal se ud, samt hvad det skal koste. Det vigtigste for os er nemlig, at du går herfra med et smykke, som du er mere end glad for.

Guldsmed i Næstved udfører juvellerarbejde

Designarbejde

Vores guldsmede er dygtige designere med en masse idéer. Måske du har en klar idé om, hvordan smykket skal se ud, eller måske du har brug for lidt inspiration. I begge tilfælde kan guldsmedene sammen med dig udarbejde forslag til netop det smykke, du ønsker dig.

Hvis du har lyst, kan du selv lave en skitse, der kan være grundlag for designprocessen. Det er kun fantasien, der sætter grænser. Vi vil gøre vores ypperste for at gøre dine smykkeønsker til virkelighed.

Du er altid velkommen til at aflægge et besøg på værkstedet for at følge processen. Vi tager dig gerne med på rejsen og giver dig et indblik i, hvordan dit smykke bliver til.

Guldsmed i Næstved designer selv

Byt til nyt ved guldsmeden

Det kan have stor værdi, at ens guld eller sølv gives videre til folk, man holder af. Dog er designet ikke altid helt moderne, men i dette tilfælde kan man bruge det gamle smykke til at skabe et nyt.

Vi modtager gerne dine gamle smykker, som kan ændres eller helt smeltes om til nye smykker. På denne måde kan dit gamle guld indgå i det nye smykke.

Guldsmedene udarbejder gerne forslag til det nye smykke. Hvis du selv har en ide om, hvordan dit smykke skal se ud, så er du også velkommen til at medbringe en skitse. Alternativt kan vi afsætte tid til at sætte os ned og tage en snak om smykket og dets udformelse.

Vi gør en dyd ud af at give os tid til dig som kunde.

Guldsmed i Næstved bytter guld til nyt

Kontakt os og hør mere – eller besøg os i butikken